Sådan undgår du fejl i Napoleon kabalen

Læg en Napoleon kabale på en ordentlig måde og det vil blive en bedre oplevelse for dig selv. For der er mange, der ikke er helt så gode til at lægge en kabale, som de godt kunne tænke sig at være. De ser måske ikke kabalen som noget svært og derfor går de ikke så meget op i det. Det kan dog ende med at være en fejl da det kan gøre, at man slet og ret kommer til at lægge en Napoleon kabale forkert. I det følgende kan du få gode råd til hvordan du kan lægge den ordentligt og korrekt. 

En Napoleon kabale kræver tid

napoloen kabale

Uanset hvilken kabale du vælger at lægge, er det vigtigt, at du fokuserer. Og for at kunne fokusere er det vigtigt, at du giver dig tid. For tid er med til at gøre, at du ikke forhaster dig med tingene. Hvis du ønsker at gøre ting meget hurtigt, risikerer du ofte, at du ikke har hovedet med. Det kan være farligt, hvis du i virkeligheden ønsker at gøre det godt. Så når du sidder og skal til at lægge en Napoleon kabale bør du lige lukke øjnene først. 

I blot nogle sekunder kan du have øjnene lukkede og fokusere på spillet. Forsøg så vidt muligt at smide alle tanker væk og vær til stede i nuet. På den måde får du også lidt meditation ud af det. Og hvis folk spørger hvad du laver, kan du altid sige, at du har mediteret, selvom du faktisk har spillet napolen kabale.

Store kort er altid bedst til kabale

Der er mange der ikke kan se så godt og det kan blive et stort problem når man løser kabale. Her kan man vælge at bruge nogle kort, som er store nok og som derfor er meget tydelige. 

Spil Napoleon kabale online

Hvis du skal være helt sikker på, at der ikke er fejl i kabalen, kan du overveje at spille det online. Så er der nemlig andre der står for de tekniske ting. At du selv laver en fejl, kan selvfølgelig godt ske. Der vil dog aldrig være fejl med opsætning og lignende. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *