Skal man lægge en napoleon kabale online eller skal man gøre det med gammeldags kort, som man gjorde det før at computeren fik lov at vise, hvor let det kan gøres at lægge kabaler gratis på nettet?

Det er et spørgsmål som jeg ofte bliver stillet og nu er det måske ikke overraskende at jeg til næsten enhver tid vil anbefale at man gør det ved at lægge den på denne side.

Det er der rigtig mange grunde til, og nogle af grundene vil blive gennemgået i artiklen her. Uden at spolere det hele allerede nu, så kan man kort snakke lidt om hvad der i grove træk er skylden for at mange vælger at lægge kortene på hylden og istedet finde deres yndlings variant af kabalen på nettet, så man hele tiden har den inden for rækkevidde, selvom man ikke lige har et spil kort på sig.

  1. Man undgår at lave mange af de dummefejl, som man så ofte ellers godt kan komme til at lave.
  2. Det er lettere at komme i gang, og man skal ikke til at sætte kortene op i den rigtige orden og ligeledes så er der ikke noget der skal ryddes op bagefter.
  3. På grund af den overstående grund, så er det også klart at der ikke skal meget til for at man så også kan lave mange af disse kabaler på en aften eller måske bare på en session. Hvis man lagde den med rigtige kort, så ville man skulle sørge for at alle kortene blev pakket sammen, blev blandet godt og i øvrigt kom til at lægge i de rigtige bunker og på de helt rigtige måder. Dette kan nemlig nemt komme hen at blive et problem med en kabale som napoleon kabalen, hvor man nemlig skal have lagt et ret stort antal kort op.

Du undgår at lave for mange fejl

Lad os komme igang med at se på nogle af de mange grunde. Forklaringerne her vil ikke være så gennemgående som de måske godt kunne have været, og det er simpelthen af den eneste grund at det ellers hurtigt kunne gå hen og blive en noget så kedelig artikel. Derfor er det vigtigt at sige allerede, at hvis man håber på at få nogle mere dybdegående forklaringer, så er det måske ikke her at man skal finde svaret for så må man altså vente forgæves.

At undgå at lave fejl er noget som alle, der har prøvet at lægge en kabale med rigtige kort kan nikke ja til. Det er måske ikke ofte det sker, men hvis man blot kommer til at lave én eneste fejl i hele sin kabale, så vil den resten af tiden måske være umulig at løse.

Derfor er det så rart at man kan være sikker på, at når man lægger den gratis så er der ikke noget, der skal komme i vejen for at den bliver helt og aldeles fejlfri, så man kan slappe helt af og blot koncentrere sig om det, der rent faktisk betyder noget – pg det er nemlig lige præcis at få kabalen til at gå op, så man sejrrigt kan danse.

 

Reglerne er nemmere at forstå

Derudover så er det meget lettere at komme igang. Der er ikke en masse kort der først skal lægges op, og i øvrigt så er der på grund af dette heller ikke noget bordplads der skal benyttes. Hvis man altså valgte at lægge den med rigtige fysiske kort, så skal man først sørge og sikre sig at det ikke kommer til at fylde for meget, eller om der måske overhovedet er plads på bordet. Dette er altså ikke et dilemma, som man får hvis man vælger at lægge den på et sted som dette. Her skal du blot bruge en lille computer og så er du klar til at komme i gang!

Og det er selvfølgelig også nemmere at lære reglerne at kende til Napoleon kabale. Hvis man hurtigt kommer i gang så er der nemlig ikke noget der kan gå galt, og derfor er det meget hurtigt at lære reglerne på den gode måde!

Hvis du gerne vil i gang fordi det kribler i fingrene for at få lagt en kabale så kan du gå direkte hertil for at få lagt en gratis napoleon kabale.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *